Računovodske storitve s podporo sodobne tehnologije prilagodimo vam

V Računovodski točki vam nudimo številne računovodske storitve, ki jih prilagodimo vaši dejavnosti, načinu in obsegu poslovanja. Zagotavljamo ugodne računovodske storitve za društva, zavode in podjetja z manjšim obsegom poslovanja. Seveda pa poceni računovodske storitve ne bi smele biti edino merilo pri odločitvi, kateremu računovodskemu servisu boste zaupali opravljanje računovodski nalog.

 

računovodstvo

Računovodske storitve – cena je določena glede na vaše

Pomoč v računovodstvu je potrebna, ko zanjo sami nimate dovolj časa ali znanja, želite pa dobre poslovne rezultate. Zato ne iščite zgolj poceni računovodskih storitev, pač pa takšne, katerih cena je ugodna, delo pa opravljeno strokovno in kvalitetno. Pomembno je, da so računovodske storitve, za društva, zavode in vse ostale poslovne subjekte, opravljene ažurno, zanesljivo, z veliko mero natančnosti, poslovne knjige brezhibno urejene, vsa dokumentacija pa v skladu z zakonskimi zahtevami. Tako urejeno računovodstvo vam lahko znatno pomaga pri kvalitetnih in vedno pravočasnih poslovnih in finančnih odločitvah.

Zavedamo se, da računovodske storitve in njihova cena igrajo pomembno vlogo pri izbiri računovodje oz. računovodskega servisa, zato imamo skrbno določen cenik računovodskih storitev, cena pa je odvisna od obsega dela. Pošljite nam povpraševanje in v najkrajšem možnem času vam bomo posredovali ponudbo prilagojeno vašim potrebam.

računovodstvo

Odločite se lahko za celovite ali delne računovodske storitve

Imamo bogate izkušnje ter potrebno znanje, da naši zaposleni storitve opravljajo kakovostno in v skladu z računovodskimi standardi. Za vaše računovodstvo  lahko v celoti poskrbimo mi, opravljamo pa lahko tudi posamezne računovodske storitve, cena bo tako nižja. Prav tako si lahko ugodne računovodske storitve zagotovite z uporabo našega e-računovodstva, ki omogoča hitro, preprosto in učinkovito administracijo ter posledično prihranek časa in denarja. Računovodske storitve opravljamo v Ljubljani, če se odločite za elektronsko poslovanje z našo računovodsko aplikacijo, pa vam oddaljeni dostop omogoča, da lahko do vseh, za vas pomembnih podatkov o vašem poslovanju, dostopate kjer koli, kadar koli.

OBJAVE NA BLOGU

 

OSNOVNI PODATKI

TRGOFON, trgovina in storitve, d.o.o.
Dimičeva ulica 14, 1000 Ljubljana
Telefon: 041 601 697

Zakoniti zastopniki

  • Bori Štibernik - Direktorica
  • Aleš Štibernik - Lastnik podjetja