Računovodske storitve | ugodna cena

Računovodske storitve: cena vseh storitev izjemno konkurenčna

Računovodske storitve za društva, mala in srednja podjetja običajno opravlja zunanji izvajalec, ki ima potrebno znanje o tem področju. Pri tem pa nikakor ni vseeno, komu zaupate računovodstvo. Sumljivo poceni računovodske storitve so namreč lahko na koncu zelo drage, če delo ne bo opravljeno tako, kot bi moralo biti, zato naj vas pri odločanju ne vodi le cena računovodskih storitev. Seveda to še ne pomeni, da ugodne računovodske storitve ne morejo biti kvalitetne – v podjetju Računovodska točka vsakodnevno dokazujemo, da je kombinacija še kako realna. Nudimo vam tudi osebno davčno svetovanje po zelo ugodnih cenah.

računovodske storitve

Kakovostne računovodske storitve so investicija v uspešno poslovanje

Vse naše računovodske storitve imajo jasno definiran ključni cilj: poskrbeti za optimizacijo poslovanja naših strank. Pri tem se zavedamo, da je vsako podjetje, s katerim sodelujemo, zgodba zase, zato ni naš pristop nikoli generičen. Prav tako se razlikujejo naše računovodske storitve za društva, saj v tem primeru veljajo posebni predpisi, ki med drugim določajo, da morajo biti podatki, povezani s pridobitno in nepridobitno dejavnostjo, vodeni ločeno. Da bi vam lahko ponudili karseda kvalitetne računovodske storitve, moramo skrbeti za stalno spremljanje zakonodaje, saj prihaja na tem področju pogosto do sprememb. Tudi to je eden od razlogov, zakaj je za manjša podjetja, predvsem pa v primeru samostojnih podjetnikov, najemanje zunanjih izvajalcev za računovodska dela praktično nujno. Birokratska opravila bi vam namreč sicer vzela mnogo preveč časa in energije, ki bi ju bilo precej bolj smiselno vložiti v vašo primarno dejavnost. Dejstvo, da so vam na voljo ugodne računovodske storitve, je tako vsekakor izjemno razveseljujoče, kar zadeva vašo poslovno uspešnost.

 

računovodske storitve

Hitra odzivnost in ugodna cena: računovodske storitve po vaši meri

Še ena izmed pomembnih prednosti našega računovodskega servisa je, da smo pri svojem delu izjemno hitri, ne da  bi bila na ta račun ogrožena naša natančnost. Zagotavljamo vam tudi hitro odzivnost v primeru kakršnih koli dilem ali težav, ne nazadnje pa je tu še zelo dostopna cena. Računovodske storitve za ceno, kot vam jo ponujamo mi, ki bi obenem ohranjale tudi enako kakovostno raven, boste težko našli. Še posebej poceni računovodske storitve pa si lahko zagotovite tako, da se odločite za e računovodski servis. Verjamemo, da lahko poiščemo najboljše rešitve za vas in vam pomagamo optimizirati vaše poslovanje. Vseskozi stavimo na ažurnost in strokovnost, kar velja za vse naše računovodske storitve.

 

Ljubljana – kakovostne računovodske storitve po zelo ugodnih cenah vam ponujamo v podjetju Računovodska točka, profesionalnem in zanesljivem računovodskem servisu!

Preverite tudi naše izjemen reference: http://racunovodska-tocka.si/reference/

OBJAVE NA BLOGU

 

OSNOVNI PODATKI

TRGOFON, trgovina in storitve, d.o.o.
Dimičeva ulica 14, 1000 Ljubljana
Telefon: 041 601 697

Zakoniti zastopniki

  • Bori Štibernik - Direktorica
  • Aleš Štibernik - Lastnik podjetja