Davčno svetovanje

Davčno svetovanje si za uspešno poslovanje zagotovite še danes

Davčno svetovanje za fizične osebe ki opravljajo dejavnost ali podjetja omogoča velike prihranke in uspešno poslovanje. Seveda pa mora biti davčno svetovanje kakovostno in prvovrstno. Davčno načrtovanje zahteva individualno obravnavo stranke, vaš davčni svetovalec pa mora biti vedno seznanjen z najnovejšimi zakonodajnimi spremembami.
Naj namesto vas spremembe davčne zakonodaje spremlja vaš davčni svetovalec
Če davčne zakonodaje ne poznate se odločite za davčno svetovanje. S pravočasno in kvalitetno storitvijo boste prihranili vaš čas in denar. Računovodska točka je računovodski servis v Ljubljani, kjer vam nudimo različne storitve, vse izvedene na visokem nivoju. Naj vam pri vodenju računovodskih oziroma poslovnih knjig pomaga davčni svetovalec. Pomagamo vam pri pripravi davčnih napovedi in obračunov ali pa vam nudimo poglobljeno davčno načrtovanje, ki je prilagojeno posebaj za vaše podjetje ali društvo. Če vaše podjetje že sodeluje z nami, vam naši strokovnjaki lahko pripravijo tudi hitri izračun dohodnine. S strokovnim delom in ustreznim ter učinkovitim davčnim načrtovanjem vam bomo omogočili uspešno poslovanje in vam prihranili mnogo časa, ki bi ga sicer namenili preučevanju davkov in prispevkov.

Davčno svetovanje

Davčno načrtovanje je namenjeno zmanjševanju davčnih obremenitev

Davčno načrtovanje je učinkovito orodje za zmanjšanje davčnega tveganja in za zniževanje davčnih obveznosti s pomočjo davčnih olajšav. Ker so davčne olajšave strogo predpisane v zakonodaji, pa je potrebno izpolnjevati določene pogoje. Ne skbite, računovodska točka izvaja davčno svetovanje za mikro in mala podjetja ter samostojne podjetnike in društva. Vaš davčni svetovalec bo ocenil vaše možnosti, poleg tega vam bo pomagal tudi s pripravo potrebne dokumentacije za pridobitev olajšav. Z veseljem in hitro vam priskočimo na pomoč, ko potrebujete davčno svetovanje in pomoč pri urejanju poslovnih knjig. Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca na naši spletni strani, kjer si lahko ogledate tudi naše reference, storitve in cenik. Zagotovite si kvalitetno davčno svetovanje ter ostale računovodske storitve, ki jih potrebujete, še danes.

OBJAVE NA BLOGU

 

OSNOVNI PODATKI

TRGOFON, trgovina in storitve, d.o.o.
Kranjčeva 20, 1000 Ljubljana
Telefon: 041 601 697

Zakoniti zastopniki

  • Bori Štibernik - Direktorica
  • Aleš Štibernik - Lastnik podjetja