Računovodski servis

Računovodski servis Računovodska točka Ljubljana – pravo računovodstvo za vaš s.p.

Podjetja, zlasti novoustanovljena mikro in majhna podjetja, se morajo pri poslovanju pogosto prebijati skozi številne birokratske ovire. Njihove podatke in poslovna poročila morajo dobiti inštitucije, kot so davčna uprava, statistični urad in podobne državne ustanove. Čas je v poslovnem svetu eden izmed bistvenih dejavnikov uspešnega poslovanja, zato je nujno, da podjetja za opravljanje nalog porabijo čim manj časa in pridobijo čim več koristnih informacij. Ker sama največkrat nimajo organiziranih ustrezno razdeljenih funkcij znotraj podjetja, ki bi pokrivala posamezna področja poslovanja, je računovodski servis tisti, ki predstavlja glavni vir računovodskih informacij.
Naloga računovodskega servisa je, da izkoristi zakonske možnosti za čimbolj učinkovito poslovanje svojih strank. Računovodski servis Računovodska točka Ljubljana zato vse leto pozorno in skrbno spremlja novosti davčne zakonodaje. Za vsa mikro in mala podjetja, ki nimajo organiziranega računovodskega oddelka znotraj svojega podjetja, nudimo strokovno in ažurno računovodsko svetovanje ter ugodne cene računovodskih storitev in knjigovodstva.

Računovodski servis

Profesionalno računovodsko svetovanje in ugodne cene računovodskih storitev

Poslovno okolje postaja vse bolj konkurenčno, zato je kakovostno računovodsko svetovanje še kako pomembno. Računovodstvo je sistem organiziranega evidentiranja, zbiranja in poročanja o finančnih transakcijah tistim, ki te informacije potrebujejo, z namenom, da poslovodstvu nudi pomoč pri reševanju problemov, iskanju možnosti, pripravi poslovnih načrtov, predlaganju alternativ, analiziranju doseženih rezultatov, natančnem zasledovanju dogajanj, ugotavljanju odmikov med načrtovanim in uresničenim … Seznam in cene računovodskih storitev si lahko ogledate na naši spletni strani.
Naš računovodski servis poleg računovodskega svetovanja nudi tudi individualno davčno svetovanje za pravne in fizične osebe s področja davka od dohodka pravnih oseb, dohodnine, davka na dodano vrednost, davčnega postopka, premoženjskih davkov in prispevkov za socialno zavarovanje … Računovodski servis Računovodska točka vam nudi tudi računovodsko svetovanje v zvezi z začetkom opravljanja dejavnosti in pomoči pri izbiri ustrezne statusno pravne oblike, pri odpiranju podjetja, zaprtju dejavnosti, pri preoblikovanju iz ene statusno pravne oblike v drugo, svetujemo v zvezi z uporabo službenih osebnih vozil in koriščenjem drugih bonitet ter reševanje ostalih davčnih zagat, povezanih s poslovanjem.

Želite, da bi bilo vaše poslovanje čim bolj optimalno organizirano? Zakaj torej ne bi usmerili svojega časa v posel, računovodsko svetovanje skupaj z vsemi računovodskimi storitvami pa prepustili nam? Naš računovodski servis bo vse računovodske storitve opravil kakovostno, strokovno, natančno, hitro in z največjo mero odgovornosti. Navdušile vas bodo tudi ugodne cene računovodskih storitev.

OBJAVE NA BLOGU

 

OSNOVNI PODATKI

TRGOFON, trgovina in storitve, d.o.o.
Kranjčeva 20, 1000 Ljubljana
Telefon: 041 601 697

Zakoniti zastopniki

  • Bori Štibernik - Direktorica
  • Aleš Štibernik - Lastnik podjetja