E računovodski servis: časovno neomejen in ažuren dostop do vseh pomembnih podatkov

Računovodstvo Računovodska točka vam poleg klasičnih računovodskih storitev omogoča tudi uporabo tako imenovanega e računovodskega servisa. Gre za sodobne in tehnološko razvite aplikacije, s katerimi svojim strankam, ki se odločijo za e računovodski servis, omogočamo, da je cena stroškov poslovanja nižja, a ne le to. Največja prednost, ki jo e računovodski servis prinaša je, da lahko kjer koli in kadar koli, ne glede na to ali poslujete v okolici Ljubljane ali ne, dostopate do vseh potrebnih podatkov potrebnih za uspešno vodenje vašega podjetja.

Računovodski servis: cena, natančnost in ažurnost

»Iščem računovodski servis v Ljubljani, pa ne vem katerega izbrati?,« je pogosta dilema, predvsem ob samem začetku poslovanja podjetja. Ne mislite, da je najboljša izbira najcenejši računovodski servis. Cena storitev je seveda med najpomembnejšimi dejavniki, ki bodo na koncu odločili o izbiri, a bolj bistveno je, da preverite razmerje med ceno in kakovostjo storitve. Le tako, boste dejansko našli najcenejši računovodski servis, saj vam bo brez napak in v skladu z najnovejšimi zakonskimi predpisi pomagal, da uspešno poslujete. Obrnite se na računovodski servis Računovodska točka v Ljubljani, kjer se zavedamo, da osnovne računovodske storitve niso vedno dovolj. Zato vam v nudimo celovite računovodske storitve, ki vsebujejo svetovanje, davčno načrtovanje, delno ali popolnoma vodenje poslovnih knjig, ponudbo storitev pa smo nagradili tudi s sodobno obliko poslovanja – e računovodskim servisom.

računovodstvo

racunovodstvo2

Uspešno poslovanje zahteva urejeno in z zakonom skladno dokumentacijo

Za oddaljen dostop do informacij, ki ga e-poslovanje omogoča, kakor tudi vnašanje podatkov, obračunov in poročil se običajno odločajo tisti poslovni subjekti, ki želijo svoje poslovanje optimizirati, poenostaviti in prihraniti pri stroških računovodskega servisa. Ceno e računovodskega servisa preverite pri nas. Čeprav je naš računovodski servis v Ljubljani, vam z oddaljenim dostopom e računovodskega servisa zagotavljamo dostop do podatkov 24 ur na dan. Prihranite čas in denar ter občutno olajšajte postopke računovodskih storitev z nami.

OBJAVE NA BLOGU

 

OSNOVNI PODATKI

TRGOFON, trgovina in storitve, d.o.o.
Kranjčeva 20, 1000 Ljubljana
Telefon: 041 601 697

Zakoniti zastopniki

  • Bori Štibernik - Direktorica
  • Aleš Štibernik - Lastnik podjetja