Računovodski servisi

Računovodski servisi – zanesljivi partnerji malim in velikim

Računovodski servisi v Sloveniji so številni, uporabnikov njihovih uslug pa vse več. Hiter tempo in visoka stopnja konkurence terjajo od podjetij prilagajanje zahtevam trga, zato pomembno računovodsko funkcijo raje zaupajo strokovnjakom. Računovodski servisi zagotavljajo odlično poznavanje ožjih delovnih področij: davkov, knjigovodstva, revizije in računovodstva. Cenik računovodskih storitev vključuje več različnih strokovnih opravil, glede na potrebe podjetja, obseg dela in velikost samega podjetja. Cene računovodskih storitev se lahko oblikujejo individualno ali pa so določene v obliki pavšalnega mesečnega zneska.

Računovodski servisi – ažurna in kakovostna rešitev za primerno ceno

Cenik računovodskih storitev je pogosto predmet razprave med podjetniki, kljub dejstvu, da je dobro poznavanje računovodskih standardov ter davčne in druge povezane zakonodaje obsežno področje in terja ogromno znanja in izkušenj. Različne cene računovodskih storitev žal ne odražajo nujno tudi kvalitete, kar pomeni, da so parametri izbire ponudnika predvsem reference, certifikati in število razpoložljivih strokovnjakov veščih knjigovodstva, računovodstva, revizije in davčnega svetovanja.  Računovodska točka – računovodski servis Ljubljana – je eden od ponudnikov celovite strokovne podpore vsem, ki nimajo lastne računovodske službe. Znotraj servisa deluje lokalno računovodstvo Ljubljana, knjigovodstvo Ljubljana in davčno svetovanje Ljubljana, omogoča pa tudi e-računovodstvo z dostopom do vseh podatkov prek spleta. Več na povezavi: www.racunovodska-tocka.si

računovodske storitve

Kaj vam morajo zagotavljati kvalitetni  računovodski servisi?

Računovodski servis, s katerim boste zadovoljni, mora ustrezati vsem kriterijem odličnosti, kot so strokovnost, reference, ažuren pristop, odzivnost, prilagodljivost in korektno oblikovanje cen. Cenik računovodskih storitev mora biti za stranko razumljiv in transparenten, pa naj bo oblikovan individualno ali izražen v pavšalnem mesečnem znesku.

Kateri je najboljši računovodski servisi v Sloveniji in kako do njih?

Računovodski servisi delujejo lokalno, kar omogoča ažurnost poslovanja in zmanjšanje stroškov.  Ključnega pomena je strokovno znanje in zadovoljstvo uporabnikov. Kadar  je sedež podjetja v Ljubljani, bo lastnik poiskal ustrezen računovodski servis v Ljubljani. Kljub temu naj ne bo ključnega pomena pri izbiri zgolj  lokacija, pač pa stroka, zato izberite preizkušenega računovodjo!

računovodski servis

Potrebujete zanesljiv računovodski servis? Ljubljana z okolico, za vas smo tu že 15 let!

Računovodski servis Ljubljana – Računovodska točka za vas ponuja knjigovodske, računovodske in davčne rešitve. Dolgoletne izkušnje, strokovnost, odzivnost, prijaznost , korektnost in profesionalnost so reference, s katerimi se ponaša ekipa sodelavcev  računovodskega servisa Ljubljana. Davčno svetovanje vas odveže rednega spremljanja novosti na področju davčnih predpisov, pri vodenju poslovnih knjig vam pomaga računovodski servis. Ljubljana, Računovodska točka je točka prednosti za vas! Izkoristite jo in izberite kvalitetno računovodstvo! Ljubljana, vaše mesto – Računovodska točka, vaše računovodstvo!

OBJAVE NA BLOGU

 

OSNOVNI PODATKI

TRGOFON, trgovina in storitve, d.o.o.
Dimičeva ulica 14, 1000 Ljubljana
Telefon: 041 601 697

Zakoniti zastopniki

  • Bori Štibernik - Direktorica
  • Aleš Štibernik - Lastnik podjetja