Mnenja strank

Kaj o nas menijo stranke:

S podjetjem Trgofon d.o.o. smo v letu 2012 sklenili pogodbo za zunanje računovodske storitve. Pred tem smo imeli lastno računovodstvo, zato smo se precej bali potencialnih logističnih težav pri prenosu tako pomembnega področja dela na zunanjega partnerja. Z veseljem povem, da prenos računovodstva na podjetje Trgofon d.o.o. ni predstavljalo nobenih težav, prav tako pa od prehoda na zunanje računovodstvo vsi postopki tečejo tekoče in brez težav. Knjiženja in ostali računovodski postopki se izvajajo ažurno, potrebne podatke dobivamo, ko jih potrebujemo – hitro, podrobno in strokovno.
Po dobrem letu ocenjujemo, da je bil prehod na zunanje računovodstvo, v sodelovanju s podjetjem Trgofon d.o.o. dobra odločitev, ki bi jo v podobni situaciji priporočili tudi drugim.

– Uroš Plaznik
Direktor
www.birox.si

Računovodski servis ( Računovodska točka ) se je izkazal kot izredno profesionalni servis tako, da se lahko popolnoma posvetimo svojemu delu saj vemo, da so »papirji« urejeni in pregledni. Odlikuje jih še hitra odzivnost in prijaznost. Priporočam vsem, ki zahtevajo ali potrebujejo nekaj več!

– Boštjan Vidmar
Direktor
Pelstron d.o.o.

S podjetjem Trgofon d.o.o. sodelujemo od naše ustanovitve leta 2011. Za nas skrbijo na področju računalniške opreme in računovodstva.
Že ob pričetku našega poslovanja so se dokazali s pravimi nasveti in predlogi. Računalniško opremo so hitro dobavili ter kvalitetno priklopili. Na področju računovodstva nam je njihova strokovna pomoč zelo koristila, da smo ob ustanovitvi lažje zadostili vsem davčnim in ostalim predpisom in se tako brezskrbno posvetili svoji dejavnosti.
Tako z zadovoljstvom sodelujemo še danes, so odzivni, strokovni in zelo korektni. Priporočam.

– Robert Korez
Direktor
www.agencija-protego.si

OBJAVE NA BLOGU

 

OSNOVNI PODATKI

TRGOFON, trgovina in storitve, d.o.o.
Kranjčeva 20, 1000 Ljubljana
Telefon: 041 601 697

Zakoniti zastopniki

  • Bori Štibernik - Direktorica
  • Aleš Štibernik - Lastnik podjetja