Izračun dohodnine

Izračun dohodnine in pregled pravilnosti prejetega izračuna

Ste davčni zavezanec, samostojni podjetnik oziroma imate svojo dejavnosti, pa ste prejeli izračun dohodnine, za druge dohodke? Ne veste ali je odmera dohodnine pravilna? Potrebujete davčno svetovanje? Odločite se za svetovanje računovodskega servisa Računovodska točka. Na obširnem področju davčnega svetovanja vam med drugim nudimo hitri izračun dohodnine od dohodka iz dejavnosti in davka iz dohodkov pravnih oseb. Naše računovodske storitve so hitre, ugodne in učinkovite.

Kdaj vložiti napoved za odmero dohodnine

Odmera dohodnine je obvezna. Zakaj bi tvegali denarno kazen, če lahko vaš davčni svetovalec poskrbi, da na kaj takega ne boste pozabili. V kolikor ste že oddali izračun dohodnine od dohodka iz dejavnosti, je pomembno, da so podatki pravilni, saj bo le tako odmera dohodnine pravilna. Za vaš poslovni subjekt ali fizične osebe zaposlene pri podjetjih, s katerimi sodelujemo, bomo pripravili hitri izračun dohodnine in izdelali napoved za odmero akontacije dohodnine. Za ponudbo naših storitev nas pokličite ali nas kontaktirajte preko elektronskega obrazca na naši spletni strani.

izračun dohodnine

Hitri izračun dohodnine, plače, regresa – vse na enem mestu

Hitri izračun dohodnine, plače, regresa, avtorskih honorarjev in druge storitve, vam nudimo v našem računovodskem servisu v Ljubljani. V sklopu naših računovodskih storitev bomo poskrbeli, da bo pri vašem izračunu dohodnine pravilno upoštevana lestvica za odmero dohodnine. Tako za samostojne podjetnike, majhne in mikro poslovne subjekte, pa tudi fizične osebe zaposlene pri naših poslovnih partnerjih, opravimo izračun dohodnine, obračun plač in honorarjev. Z nami se lahko posvetujete tudi glede izplačila dividend. Za naše stranke računovodske storitve izvajamo zelo natančno in po visokih računovodskih standardih, a v najkrajšem možnem času. V Računovodski točki redno spremljamo davčno zakonodajo in spreminjanje smernic, ki jih uporabimo tako, da ustrezajo posebnostim vašega posla. V več kot desetletju smo svetovali številnim pravnim subjektom, bodisi glede dohodnine, uveljavljanja davčnih olajšav ali optimizacije bilanc, zato smo prepričani, da lahko pomagamo tudi vam.

OBJAVE NA BLOGU

 

OSNOVNI PODATKI

TRGOFON, trgovina in storitve, d.o.o.
Kranjčeva 20, 1000 Ljubljana
Telefon: 041 601 697

Zakoniti zastopniki

  • Bori Štibernik - Direktorica
  • Aleš Štibernik - Lastnik podjetja