Davčno svetovanje Ljubljana

Davčno svetovanje Ljubljana –celostna obravnava in vodenje poslovnih knjig

Davčno svetovanje Ljubljana – ekipa izkušenih strokovnjakov  vam nudi davčno svetovanje za fizične osebe in podjetja. Davčno svetovanje Ljubljana – izvajamo celostno storitev, s katero si boste zagotovili optimalne davčne rešitve in izboljšali donosnost vaše dejavnosti. Za vas spremljamo vse spremembe veljavne zakonodaje, s pomočjo izkušenih svetovalcev skrbno ocenimo vaše možnosti, urejamo poslovne knjige in pripravimo individualno davčno svetovanje. Cenik naših storitev najdete na povezavi www.racunovodska-tocka.si.

 

Davčno svetovanje za fizične osebe vam zagotavlja zmanjšanje davčnega tveganja!

Zagotovite si strokovno, kvalitetno in poceni davčno svetovanje! Ljubljana je velika, posledično pa je velika tudi lokalna izbira ponudnikov storitev davčnega svetovanja za fizične osebe. Številni računovodski servisi ponujajo tudi davčno svetovanje. Cenik ponudnika storitve naj ne bo edini parameter, na podlagi katerega boste zaupali pomemben del svoje računovodske funkcije izbranemu strokovnjaku. Preverite reference, zahtevajte ponudbe in primerjajte storitve! Pri podjetju Trgofon d.o.o. vam nudimo knjigovodstvo, računovodstvo in davčno svetovanje. Cenik bomo skupaj z vami prilagodili, glede na obseg dela, potrebe naročnika in finančne zmožnosti.

 

davčno svetovanje cena

Naše podjetje nudi vrhunske računovodske storitve po konkurenčnih cenah! Nepogrešljivi element dela slehernega podjetnika je knjigovodstvo. Ljubljana, kot prestolnica, je sedež našega podjetja, vendar pa je opravljanje večine naših storitev strankam omogočeno tudi preko spleta – t.i. spletno računovodstvo. Moderen način poslovanja omogoča hiter dostop do podatkov, strokovno in ažurno računovodsko svetovanje, elektronsko oddajo obrazcev in osebno davčno svetovanje. Ljubljana in širša Slovenija sta deležni enake kakovosti storitev, saj nudimo tudi svetovanje preko elektronske pošte in elektronsko davčno svetovanje. Cenik storitev se oblikuje individualno. Pri nas vedno plačate samo opravljene storitve in ne pavšalnih zneskov! Dejansko opravljeno delo vam zaračunamo v odvisnosti od obsega dela, ob spremembah obsega pa se spremeni tudi cena, zato nikoli ne boste plačevali več kot potrebujete. Enako velja za storitev davčno svetovanjecena, vrsta in obseg dela izhajajo iz dejanske potrebe stranke.

davčno svetovanje

Računovodska točka – celostna skrb za podjetnika kot primarna dejavnost

Davčno načrtovanje, davčno svetovanje , knjigovodstvo. Ljubljana in okolica pozor! Za vas strokovno pripravimo optimizacijo letne davčne bilance, nudimo e-pojasnila glede veljavne davčne zakonodaje, vas redno informiramo o davčnih novostih ter nudimo aktivno sodelovanje pri inšpekcijskih pregledih.

Potrebujete  davčno svetovanje? Cene prilagodimo vašim potrebam in velikosti podjetja!

V računovodskem servisu Računovodska točka vam nudimo kakovostno in strokovno davčno svetovanje. Za vas lahko vodimo tudi knjigovodstvo. Ljubljana, Dimičeva ulica 14. Dobite pa nas tudi na telefonski številki 041 601 697.

 

OBJAVE NA BLOGU

 

OSNOVNI PODATKI

TRGOFON, trgovina in storitve, d.o.o.
Dimičeva ulica 14, 1000 Ljubljana
Telefon: 041 601 697

Zakoniti zastopniki

  • Bori Štibernik - Direktorica
  • Aleš Štibernik - Lastnik podjetja